prenataal

Prenatale consultaties

Wist je dat je buiten de consulten bij je gynaecoloog ook terecht kan bij een vroedvrouw in je zwangerschap? Je vroedvrouw volgt je heel graag mee op tijdens je zwangerschap.

 

Je kan bij onze vroedvrouw tijdens je zwangerschap terecht voor de controle van je fysieke parameters,  ligging van je baby, het beluisteren van de foetale harttonen, enzoverder.

Heel graag informeert ze je ook over wat er allemaal komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Ze geeft je info over de laatste weken van je zwangerschap, je geboortewens, je bevalling, de keuze van voeding voor jullie kindje en wat je postnataal allemaal te wachten staat. Ze helpt je bij praktische vragen als: wat breng je in orde, wat haal je in huis, wat neem je mee naar het ziekenhuis of voorzie je thuis,...

Op deze manier kunnen jullie jezelf goed voorbereiden en uitkijken naar de geboorte van jullie kindje.

Breng zeker je zwangerschapsboekje mee op consult.

Deze voorbereiding kan individueel, boek dan een afspraak voor een intake met infosessie of een extra individuele voorbereiding van 90min/120min.

Iris begeleidt toekomstige mama's ook in groep, hiervoor bieden we binnen de praktijk "groepslessen zwangerschapsbegeleiding" aan met een multidisciplinair team.