De Spil-Praktijk en team-22

Isabelle Van Bavel – kinesitherapeute

Algemene kinesitherapie - sportkinesitherapie - manuele therapie - lymfedrainage - dry needling
OPLEIDINGEN
2009-2014 : Master in Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie- afstudeerrichting Musculoskeletale kinesitherapie optie sportkinesitherapie - KULeuven
2015 : Medical Taping Concept - IMFT
2014-2015 : Postgraduaat Manuele Therapie en Musculoskeletale Revalidatie - UGent
2015 : Dry Needling Extremiteiten - IMFT
2016 : Dry Needling Wervelkolom - IMFT
2017 : Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder - Vodderschool
2018 : Oedeemtherapie ad modum Vodder - Vodderschool

Leer me nog beter kennen

Wat vind je het leukste aan je job?
De variatie en de mogelijkheid om iets te betekenen in de klachten van de patiënt. Ook het sociale contact en de babbels tijdens de behandelingen zijn heel leuk. Verder is de flexibiliteit als zelfstandige kinesiste ook een voordeel aan de job. Werken als je eigen baas is een droom. Als je dan achteraf nog de dankbaarheid van een patiënt krijgt, is het plaatje helemaal af.
Mijn lievelingsoefening?
Een parcours in het einde van een revalidatie. Een paar bosu-ballen, de trampoline en de aerofloor mat en je kan al een leuke oefening maken met veel variatie. Mijn lievelingsbehandeling is een Dry Needling behandeling. Ik behandel mensen graag met de naaldjes, vooral omdat ik weet hoe effectief ze kunnen zijn.
Vul aan: Een kiné zonder .... , is als een café zonder bier
OEFENZAAL! Want oefeningen zijn een essentieel onderdeel in élke revalidatie.
Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en speel ik volleybal of spikeball. Ook vriendinnen en vrienden zijn bij ons thuis altijd welkom. Maar het liefst van al ga ik met mijn gezin op een leuke uitstap. Ik heb een prachtige dochter van 2 jaar en een schattig zoontje van 5 maanden. Hen zien lachen, maakt mijn dag.
Dit kan ik elke dag eten...
PASTA, zonder twijfel!
Wat is volgens jou de mooiste plek op aarde?
Onder water. Mijn echtgenoot en ik hebben leren duiken voor onze huwelijksreis in de Malediven. Wat we daar onder water hebben gezien, is echt magisch !